040 24 38 377

Onze jaarlijkse wintersale/kelderrestanten verkoop is traditioneel het beste moment om koopjes te vinden!

De kelder is opgeruimd, de voorraden zijn geteld en met veel plezier presenteer ik u deze aantrekkelijke lijst met wijnen. Naast de eigen restanten blijkt ieder jaar weer dat er bij bekende en bevriende producenten ook nog allerlei fraaie restantwijnen aanwezig zijn. Ook zij ruimen graag hun kelders op om ruimte te maken voor nieuwe oogstjaren. Natuurlijk profiteren u en ik daar ook graag van. De afgelopen weken heb ik dan ook gebruikt om talloze wijnen te proeven, te herproeven en voor u uit al die proefflessen de allerbeste koopjes te selecteren. Iemand moet natuurlijk het vuile werk opknappen!

Het resultaat is meer dan ooit een prachtlijst van smakelijke en kwalitatief hoogwaardige wijnen. In alle prijsklassen, maar altijd met een prachtige prijs/plezier/kwaliteitverhouding. Vanzelfsprekend is onze kwaliteitsgarantie onverminderd van kracht bij deze restpartijen.

Ga er even rustig voor zitten en sla uw slag. Een goed advies: wacht niet te lang! De voorraden zijn niet onuitputtelijk dus op is op. Mocht een wijn intussen zijn uitverkocht, nemen we even contact met u op voor een vervanger, vrijblijvend natuurlijk!

 

Restantenlijst bekijken

Omdat dit een restantenlijst is, kunt u de wijnen niet via de website bestellen. 

U kunt bestellen/reserveren via de telefoon: 040-2438377, of via e-mail: info@piterswijnen.nl

Een goed advies: wacht niet te lang! De voorraden zijn niet onuitputtelijk, dus op is op!

 

Zoals u gewend bent, staan alle wijnen uit onze wijnbrief “open” in onze kelder. Eén proefweekend (en ook op zondag!) om uw eventuele twijfels weg te nemen… U bent van harte welkom, gezellig!

Vrijdag 18-1 van 10.00 tot 20.00 uur

Zaterdag 19-1 van 10.00 tot 17.00 uur

Zondag 20-1 van 13.00 tot 17.00 uur

U bent van harte welkom!

Aanmelden voor de Wijnbrief