040 24 38 377

Bodegas Principe de Viana uit Navarra!

Bodegas Príncipe de Viana is één van de meest moderne, vooruitstrevende wijnbedrijven in de Spaanse wijnregio Navarra. De filosofie van Príncipe de Viana is gebaseerd op duurzaam management van de wijngaarden, wat de garantie geeft voor goede kwaliteit druiven die op een milieubewuste manier verkregen zijn.

Hier wordt met zorg gewerkt aan de hoogst haalbare kwaliteit. Naast de klassieke Spaanse druivensoorten Tempranillo en Garnacha werkt men ook met mondiale rassen als Cabernet Sauvignon, Merlot en Chardonnay. Hun wijngaarden liggen in de Queiles vallei aan de voet van de Moncayo berg, één van de hoogste toppen van Spanje. De bodem bestaat er uit steengruis met leisteen, wat zeer gunstig is voor een goede drainage.

Al deze elementen bij elkaar resulteren in bijzondere en opvallende kwaliteitswijnen!

Een hoge kwaliteit gekoppeld aan een méér dan redelijk prijsbeleid. Ook niet onbelangrijk, dacht ik…

Kwaliteit voor een zr bescheiden prijs!

 

We kregen een extra scherp aanbod, waarvan ik u graag laat meeprofiteren. Dit zijn prijzen van jaren geleden! Niets kan een kennismaking in de weg staan.

https://www.piterswijnen.nl/chardonnay-barrel-fermented-principe-de-viana

https://www.piterswijnen.nl/crianza-principe-de-viana

https://www.piterswijnen.nl/reserva-principe-de-viana

Proeven in onze proefkelder is momenteel helaas niet mogelijk, maar u kunt natuurlijk prima thuis op uw gemak kennismaken deze heerlijke Spaanse wijnen! Een proefdoosje Principe de Viana uit Navarra! Van alle genoemde wijnen twee flessen (2 wit, 4 rood).

https://www.piterswijnen.nl/proefdoos-principe-de-viana-navarra

We mogen voorlopig nog niet zonder in de winkel! Gratis mondkapje vanaf 12 flessen!