040 24 38 377

Domaine de Marotte

Waar mogelijk werken de wijnmakers waarmee wij zaken doen verantwoord en weloverwogen, danwel biologisch. Deze respectvolle aanpak staat wat ons en onze wijnmakers betreft aan de basis van echt goede wijn. In veel gevallen zijn de wijnmakers niet bio-gecertificeerd maar is hun werkwijze zorgvuldig, artisanaal, en met groot respect voor de natuur. Dat resulteert in de grootste nauwkeurigheid in hun wijn. U kunt erop vertrouwen dat wij onze wijnmakers voortdurend stimuleren hun werkwijze nog verder te optimaliseren.

Daan en Elvire van Dijkman van Domaine de Marotte, telen al vanaf het begin biologisch. Een plant kan nu eenmaal smaakvollere druiven maken als hij staat geworteld in een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving waarin hij zich prettig voelt. Vanaf het oogstjaar 2012 zijn de wijnen ook officieel biologisch gecertificeerd!

Volop puur, aantrekkelijk, biologisch wijnplezier!

Mede door de uitstekende prijs/plezier/kwaliteitverhouding zijn de ongemeen kloeke en frisse wijnen van Daan en Elvire van Dijkman favoriete wijnen voor alledag. Het wijngoed ligt prachtig, eenzaam en hoog op de zuidhelling van de Mont Ventoux in de Provence. Hier worden met passie prachtige wijnen gemaakt. Niet aarzelen dus! Met veel plezier presenteer ik u de nieuwe oogstjaren!

https://www.piterswijnen.nl/domaine-de-marotte-cuvee-luc

https://www.piterswijnen.nl/domaine-de-marotte-cuvee-jules

https://www.piterswijnen.nl/domaine-de-marotte-cuvee-niels

Daan en Elvire van Dijkman