040 24 38 377

Smaak is persoonlijk

Inkoop is al meer dan 50 jaar onze sterkste kant en dat wordt ook gewaardeerd. Tot onze klantenkring behoren naast particuliere wijnliefhebbers, ook bedrijven, instellingen en restaurants. Ons visitekaartje is de wijn die we leveren. Geen anonieme standaardwijnen maar wijnen met een ziel. Wijnen waarvan u de makers kent door onze uitgebreide informatie. Wijnen die wij zelf ook graag drinken.

Om tot een goed, persoonlijk wijnadvies te komen, doen wij ons uiterste best om de smaak van onze klanten zo goed mogelijk te leren kennen.

Wijnvriend worden?

Als Wijnvriend kunt u bestellingen plaatsen op de website. Tevens komt u als Wijnvriend in aanmerking voor speciale en persoonlijke aanbiedingen, afgestemd op uw smaak.

Wijnbrief

Voor de echte wijnliefhebber om snel te beslissen en te profiteren van onze aanbiedingen.

Wijn van de maand

Pinot Grigio, Farina

In de provincie Verona groeien de Pinot Grigio druiven op een bodem van vulkanische oorsprong, één die rijk is aan kalk en klei. Een mooie stimulans voor bloemige aroma's. De zon brengt u vervolgens het zachte tropenfruit. Pinot Grigio is de populairste witte druif van Italië. Vaak vraag ik me af waarop al dat schoudergeklop gebaseerd is. Farina is echter van het andere soort. Pittig, levendig en van een aangename stevigheid. Koele entree in de mond (anijstouch, kraakje wit fruit) met een fractie molligheid in de fase die daarop volgt. Volop sappigheid en een subtiel bittertje van de roze pompelmoes in de finale. Wijn die direct doet verlangen naar een tweede, derde (etc.) slok. Nu-2022. Breed inzetbare wijn: aperitief, lunch en diner: geroosterde vis, krokante salades en gedroogde ham.